Termeni si conditii generale de vanzare

1. Generalitati

Aceste CGA sunt recunoscute de catre client prin comanda sa, ca fiind un contract acceptat. Alte comunicari sau modificari se fac in scris. Aceasta este valabil - in drepturiile comerciale - si pentru anularea altor clauze.


2. Conditii contractuale

Prin comanda dumneavoastra scrisa acest contract devine valabil (sunt acceptate preturiile). Toate ofertele, propunerile de pret si alte materiale raman proprietatea noastra.


3. Preturi


4. Livrare/ Livrare partiala

Posibilitatea livrarii sau nelivrarii, in termenul stabilit, datorata nepredarii de catre firma de transport a marfii, a livrarii partiale sau cu daune, da dreptul clientului la un termen de 10 zile pentru a renunta la conditii principale din acest contract. In termenul de livrare stabilit de comun acord, clientul nu are dreptul sa motiveze alte daune decat cele stabilite in contract. Alte drepturi decat cele din CGA nu sunt recunoscute. Livrariile partiale ale firmei HOBA ECOLOGIC AIRSYSTEM sunt indreptatite atat timp cat nu se incalca drepturiile clientului. In aceste conditii clientul va plati doar pentru partea (cantitatea) livrata, ca si parte procentuala din cantitatea totala de livrat.


5. Returnarea Produselor - proceduri/ drepturi

Puteti returna produsele in termen de 30 de zile de la achizitie, in urma unei cereri scrise - fax, email, daca produsele nu indeplinesc conditiile din oferta sau nu sunt conforme cu descrierea facuta in prezentare
Adresa de returnare este:

Produsele trebuie returnate in ambalajul si împachetarea originala – cu toate accesoriile si cartile tehnice, fara defecte sau parţi distruse. Pentru valori ale produselor mai mici de 150 € sau care nu au fost decât parţial achitate costurile de trimitere sunt suportate de client. Pentru ceea ce depaseste aceasta suma, costurile de returnare sunt suportate de către HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM . Suma ce trebuie returnata va fi achitata de către HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM in termen de 30 zile de la primirea produselor la sediul nostru si verificarea acestora, in contul bancar specificat de catre Client.


6. Plata/ termen de Plata

Firma HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM livrează marfa comandata doar cu plata in avans. Comenzile sunt plătibile imediat fara reţinere. Platile se efectuează in conturile enunţate la capitolul FURNIZOR de pe Factura fiscala sau Factura proforma. Clientul achita suma din oferta – FACTURA PROFORMA - in termen de maxim 14 zile ( atât cat oferta este valabila) de la primirea confirmării comenzii sale. In cazul plaţilor parţiale, clientul NU achita diferenţa in termen de 14 zile de la livrare ( daca nu este specificat altfel in factura), HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM isi rezerva dreptul de a aplica penalitati de pana la 7% lunar, ca dobânda si daune. Renunţarea la alte daune si penalitati este posibila doar după stingerea tuturor datoriilor clientului – in tot acest timp marfa ramane in proprietatea HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM. O plata este considerata achitata doar in momentul in care banii se afla in contul HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM.


7. Proprietatea

Marfa livrata ramane proprietatea HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM pana la stingerea tuturor datoriilor de către Client. Alte drepturi ale Clientului asupra mărfii pot fi acceptate doar după achitarea acestor datorii.


8. Livrarea si costuriile de livrare

Firma HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM livrează produsele doar in sistem pachet sau cargus-curier. Ne rezervam dreptul de a alege firma de curierat sau transport. Livrarea se face doar după plata integrala a mărfii. Clientul poate sa aleagă firma transportatoare daca preia riscurile acestei livrări. In acest caz vom fi anunţaţi in scris de către Client. După confirmarea primirii banilor, marfa poate fi livrata către Client. Costurile de împachetare si transport cad in sarcina Clientului – daca nu se specifica altfel in oferta.


9. Garantia si raspunderea garantiei

Este valabila garanţia stabilita prin legea protecţiei consumatorului din tara noastră – 36 LUNI ( produse noi) si 12 LUNI ( produse reconditionate) – daca nu este altfel specificat in oferta sau pe certificatul de garanţie. Orice defectiune datorata exploatarii necorespunzatoare a echipamentelor, a interventiei altei persoane decat reprezentantul nostru (sau a altei persoane instruite de catre noi), constatata de catre reprezentantul nostru, se va remedia pe cheltuiala Clientului. Toate reparaţiile sau returnările in termenul de garanţie se executa la sediul nostru specificat in acest CGA.


10. Puterea clauzelor

Daca una din condiţiile contractului isi pierde utilitatea – devine fara valoare – acest lucru nu duce la neacceptarea sau anularea acestui contract.


11. Litigii

Acest contract se ordonează legilor comerciale romaneşti pentru ambii parteneri. Conform acestora plângerile si divergentele apărute vor fi rezolvate pe cale amiabila. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, ele vor fi supuse spre soluţionare Curţii de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ si Industrie a României - ARAD, conform regulamentului său – in cazul persoanelor fizice la tribunalul din jurisdicţia HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM – Tribunalul ARAD.


12. Protectia datelor

Toate datele Clientului sunt protejate si păstrate de către HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM. Salvarea, modificarea si predarea către alte persoane sau instituţii vor fi comunicate doar organelor competente si doar după comunicarea către Client a acestui fapt.


13. Alte clauze

Firma HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM nu isi asuma responsabilitatea pentru conţinutul linkurilor externe ale site-ului nostru sau trimiterea de emailuri si oferte care nu au nimic de a face cu firma noastră. Pentru conţinutul linkurilor de pe site-ul nostru sunt răspunzători administratorii acestor site-uri. Firma HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM nu solicita prin nici un email alte date personale sau de verificare decât cele prelucrate in oferta comerciala.


Inscrie-te la newsletter-ul nostru si beneficiaza de ultimele noutati!

© HEAS 2017 | In development